Om mig

Engagerad fotograf, ursprungligen från Småland bor jag numera i Ljungskile på västkusten. Här har jag naturen inpå knuten och en bra utgångspunkt för uppdrag i regionen. Fotografin är lika mycket en passion som ett yrke och jag älskar utmaning i varje uppdrag och strävar alltid efter resultat som gör varje beställare nöjd och som jag själv kan vara stolt över. Jag fotograferar allt från företagsreklam till stillbilder under stora filmproduktioner.

Engagerad fotograf. Anders Nicander.

Engagerad fotograf – så här tycker kunderna

Jessica Ask, filmproducent

”Anders är en av de mest noggranna och engagerade personer som jag har arbetat med. Han har varit min stillbildsfotograf i flera projekt och jag är otroligt glad över de bilder som han levererar. Anders tar helt magiska bilder som hjälper till att lyfta fram känslan i projektet. Den senaste långfilmen som han fotade är inget undantag. Jag hoppas få nöjet att arbeta med Anders igen.”

Richard Holm, filmregissör

”Anders är först och främst en historieberättare, vilket gör honom perfekt för att ta stillbilder till en tv-serie eller långfilm! Hans förmåga att fånga rörelsen i en stillbild, eller blicken hos en karaktär skapar i sig en berättelse som gör att man bara vill se mer. Att han dessutom är en lagspelare gör att han lätt blir en del av filmteamet.”