Reklam

Profilera ditt företag? Med människan i centrum låter jag bilden berätta om funktionen, känslan och upplevelsen av det ni vill uppmärksamma. Ofta behöver man en stylist, producent och noggrann planering. Ibland finns bilden där och är bara att fånga. Men innan det avgörande klicket måste fotograf och beställare nått fram till en gemensam tanke om vilken historia bilden ska berätta. För Volkswagen väst tog jag bilder för att visa deras bilar i klassiska Göteborgsmiljöer, i en tidningsbilaga inför en Håkan Hellström-konsert på Ullevi. Bilden med kvinnan med gitarren hör dit. Under många år arbetade jag som fotograf åt uterumstill-verkaren Santex.  Behöver du profilera ditt företag med nya reklambilder – kontakta mig.

Profilera ditt företag. Sanex uterum.
Profilera ditt företag. Volkswagen väst.
Jessica Ask, filmproducent

”Anders är en av de mest noggranna och engagerade personer som jag har arbetat med. Han har varit min stillbildsfotograf i flera projekt och jag är otroligt glad över de bilder som han levererar. Anders tar helt magiska bilder som hjälper till att lyfta fram känslan i projektet. Den senaste långfilmen som han fotade är inget undantag. Jag hoppas få nöjet att arbeta med Anders igen.”

Richard Holm, filmregissör

”Anders är först och främst en historieberättare, vilket gör honom perfekt för att ta stillbilder till en tv-serie eller långfilm! Hans förmåga att fånga rörelsen i en stillbild, eller blicken hos en karaktär skapar i sig en berättelse som gör att man bara vill se mer. Att han dessutom är en lagspelare gör att han lätt blir en del av filmteamet.”