Lifestyle

Fotografera lifestyle härstammar från en livslång passion för natur, fiske och mat. Detta är grunden till att sedan många år arbetar med text och bild för olika sportfiskemagasin. På tidningen Fiskejournalen är jag fast frilansare sedan mer än ett decennium. Fiskereportagen har tagit mig till allt från pittoreskt torskfiske mitt i Köpenhamn till äventyr tiotals sjömil ut i Norska havet. Här får jag då och då också möjlighet att fota mat som lagats av mästerkockar. Att fotografera Lifestyle innehåller nästa allt från porträtt till naturfotografi och är bärs alltid upp av ett tema och en historia. Kontakta mig om du behöver bilder till din produktion eller företag.

Fotografera lifestyle. Sportfiske i Havøysund
Fotografera lifestyle. Mat är lifestyle.
Jessica Ask, filmproducent

”Anders är en av de mest noggranna och engagerade personer som jag har arbetat med. Han har varit min stillbildsfotograf i flera projekt och jag är otroligt glad över de bilder som han levererar. Anders tar helt magiska bilder som hjälper till att lyfta fram känslan i projektet. Den senaste långfilmen som han fotade är inget undantag. Jag hoppas få nöjet att arbeta med Anders igen.”

Richard Holm, filmregissör

”Anders är först och främst en historieberättare, vilket gör honom perfekt för att ta stillbilder till en tv-serie eller långfilm! Hans förmåga att fånga rörelsen i en stillbild, eller blicken hos en karaktär skapar i sig en berättelse som gör att man bara vill se mer. Att han dessutom är en lagspelare gör att han lätt blir en del av filmteamet.”