Tillfällen

Fotografera event och happenings? Även om jag med åren kommit att uppskatta fotograferingar med planerade och producerade bilder trivs jag väldigt bra med att producera bilder med ett minimum av utrustning och låta den dokumentära blicken leda mig. Ibland är det ett event med tydliga former i en avgränsad miljö, ibland är det för att berätta en historia och skeenden och människor de flesta inte möter i sin vardag. Precis som när jag arbetar som stillbildsfotograf under en filminspelning så finns det ögonblick som är avgörande för att berätta en historia. På Gothia Towers och Svenska mässan har jag tillbringat många arbetsdagar med en otrolig bredd av tillställningar. Jag har fotografera event, konferenser och festligheter men också scenkonst på den fantastiska The Theatre. Jag har fotat många artister som till exempel Danny Saucedo och Jill Johnsson på och utanför scen. Peab och Ahlsell är andra återkommande kunder där det ibland är event men lika ofta är renodlad företagsfotografering med personalporträtt och bilder för intern och extern marknadsföring. Kontakta mig för fotografering av din tillställning.

Fotografera event. Religiösa högtider.
Fotografera event. Här Kung Carl-Gustav.
Jessica Ask, filmproducent

”Anders är en av de mest noggranna och engagerade personer som jag har arbetat med. Han har varit min stillbildsfotograf i flera projekt och jag är otroligt glad över de bilder som han levererar. Anders tar helt magiska bilder som hjälper till att lyfta fram känslan i projektet. Den senaste långfilmen som han fotade är inget undantag. Jag hoppas få nöjet att arbeta med Anders igen.”

Richard Holm, filmregissör

”Anders är först och främst en historieberättare, vilket gör honom perfekt för att ta stillbilder till en tv-serie eller långfilm! Hans förmåga att fånga rörelsen i en stillbild, eller blicken hos en karaktär skapar i sig en berättelse som gör att man bara vill se mer. Att han dessutom är en lagspelare gör att han lätt blir en del av filmteamet.”