Porträtt

Porträttfoto är en egen historia något som ingår i nästa alla typer av foto som jag sysslar med. Jag har porträtterat allt från skådespelare till VD:ar och världsstjärnor. Profilbilden på sociala medier och det konstnärliga porträttet kan å ena sida förefalla lika men är å andra sidan varandras absoluta motsats. Jag arbetar med porträttfoto i både studio och på location. Ibland med avancerad ljussättning, ibland med bara naturligt ljus. Behöver ditt företag eller projekt nya porträttfoton – kontakta mig.

Björn Skifs
Porträttfoto a la 60-tal.
Jessica Ask, filmproducent

”Anders är en av de mest noggranna och engagerade personer som jag har arbetat med. Han har varit min stillbildsfotograf i flera projekt och jag är otroligt glad över de bilder som han levererar. Anders tar helt magiska bilder som hjälper till att lyfta fram känslan i projektet. Den senaste långfilmen som han fotade är inget undantag. Jag hoppas få nöjet att arbeta med Anders igen.”

Richard Holm, filmregissör

”Anders är först och främst en historieberättare, vilket gör honom perfekt för att ta stillbilder till en tv-serie eller långfilm! Hans förmåga att fånga rörelsen i en stillbild, eller blicken hos en karaktär skapar i sig en berättelse som gör att man bara vill se mer. Att han dessutom är en lagspelare gör att han lätt blir en del av filmteamet.”